Wij zijn Masévon

Een stel nuchtere techneuten, die net als jij, weten van aanpakken en graag iets moois neerzetten op het gebied van hightech. En daarom hebben wij jou hard nodig! Kom je bij ons werken als inkoper?

Het team

Ons enthousiaste inkoopteam bestaat uit 15 collega’s, zowel operationeel, technisch, strategisch en SQE. Samen maken we impact en bouwen we aan een vooruitstrevende inkoopstrategie. Dat mens en techniek echt samenwerken, dat maakt het bij ons net even anders!

Werk en privé

Het doel van techniek is om de mens meer vrije tijd te geven. Dat weg te nemen wat ervoor zorgt dat je tijd over houdt om dingen te doen die je echt leuk vindt. Het zou toch gek zijn als onze makers die extra tijd niet krijgen? Precies! Dat er meer in het leven is dan werk begrijpen wij heel goed. Soms doordeweeks even doorwerken om vervolgens op donderdagavond het weekend in te luiden.

Of wil je liever jouw kinderen eerder ophalen van de opvang? Met jouw leidinggevende kijk je samen naar jouw ideale werkweek.

Wedden dat we de perfecte balans kunnen vinden?

“Masévon neemt de afdeling inkoop heel serieus. Je voelt je hier echt gehoord en gezien en de dagen vliegen werkelijk voorbij!”
– Neline Douw

What’s the point?

De meeste tijd van je week breng je door op je werk. Dat je deze tijd wilt inzetten voor een groter doel, dan alleen het ontwikkelen en laten groeien van jezelf, stimuleren wij. Bij Masévon draait het allemaal om de mens. Het uitgangspunt is dat we techniek verbinden met de mens.

Binnen de verschillende sectoren ontwikkelen wij baanbrekende high tech technologieën en hierin kan jij als inkoper echt het verschil maken

Vacatures

Binnen Masévon werken we graag in multidisciplinaire teams. Voor jou als collega heeft dit als voordeel dat je met veel verschillende mensen, met allemaal hun eigen expertise en passie voor het vak, samen mag werken. Wat jouw functie ook is, je leert elke dag iets nieuws. Geen dag is hetzelfde waardoor we met recht kunnen zeggen dat wij jou gegarandeerd een uitdagende baan bieden.

Word jij daar ook blij van? Bekijk snel onze vacatures!

Jouw Masévon

Bij Masévon draait het niet alleen om ons en onze producten. Wij hebben oog voor iedereen met wie we samenwerken. Van onze klanten en leveranciers tot onze collega’s. Samen kunnen we grootse dingen bereiken. Dit doen wij door er voor elkaar te zijn en goed naar elkaar te luisteren. Waar ligt ieders kracht? Hierdoor kunnen wij tot baanbrekende oplossingen komen. Wij inspireren elkaar en moedigen onze collega’s aan om zichzelf verder te ontwikkelen. Waar ligt jouw kracht? Wil jij ons team komen versterken en ervaren wat wij voor jou kunnen doen? Stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op!

Zo ervaren je collega’s het
“De onderlinge bereidheid om elkaar te helpen is erg groot. Eilandjes kennen we hier niet.” - Arjan Ritsema
Zo ervaren je collega’s het
“Bij Masévon wordt echt gekeken naar je sterke punten. En waar nodig kan je een training of coaching volgen. Dat maakt dat ik mijn carrière steeds verder kan uitbouwen.” – Jacco Boes
Zo ervaren je collega’s het
“Waarmee we bij Masévon echt onderscheidend zijn, is de betrokkenheid gelijk vanaf het offerteproces.” - Arjan Ritsema

Zo werken wij...

Op tijd

Een snelle en heldere doorlooptijd
Onze one stop shop maakt het maken sneller en makkelijker.

Binnen budget

Een helder projectplan
Ieder project krijgt een helder en open projectplan met bijhorende planning en daar wijken we niet meer vanaf.

Volgens afspraak

We doen wat we zeggen
Wat we zeggen is haalbaar, maakbaar, snel, precies en binnen verwachting: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Samen

Doen waar je goed in bent
We doen niet perse wat onze klanten zeggen of vragen, wij doen wat de klant daadwerkelijk bedoelt.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Formulier succesvol verstuurd

Beste relatie,

Dankjewel voor jouw tijd en moeite dat je contact met ons opneemt.
Nu zijn wij aan zet om datzelfde te doen bij jou.

Binnen 48 uur kan je van ons een reactie verwachten.
Heb je ons eerder nodig? Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0523 238560

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring