Make complex easy

Ontwikkelen en optimaliseren van het proces en product. Dát is waar wij goed in zijn. Dit doen wij voor klanten binnen verschillende sectoren. Elke sector is uniek en heeft zijn eigen vraagstukken en oplossingen. Door onze nieuwsgierige aanleg en streven naar precisie, zijn wij specialist binnen zeven sectoren. Benieuwd wat we doen voor deze sectoren?

Lees dan snel verder!

Semicon

Continu innoveren is de basis van de semicon industrie. In de afgelopen decennia heeft de industrialisering en automatisering een nog grotere vlucht genomen. Internet en technologie zijn nog steeds niet weg te denken uit het dagelijks leven en laat staan in de industrie. Alles is in verre gaande mate geautomatiseerd. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en chips worden kleiner en kleiner.

Een van de grootste uitdagingen is het voorkomen van vervuiling van de chips. Daarom werken wij met geavanceerde cleanrooms voor een schone productie. Onze innovatieve manier van werken conform ISO5 en ISO6 zorgt ervoor dat wij garant voor hoogwaardige producten die naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten in de semicon industrie.

Energy

Schaarste van fossiele brandstoffen, de effecten ervan op het milieu en klimaat zorgen voor een steeds grotere noodzaak om de energietransitie naar duurzamere alternatieven te versnellen. Er is al veel ontwikkeld, maar ook de komende decennia komen we voor grote uitdagingen te staan. Met de ontwikkeling van elektrische auto’s, warmtepompen en zonnepanelen staan we nog maar aan het begin van de mogelijkheden.

Nieuwe standaarden en technologieën worden in rap tempo ontwikkeld en wij zien dat als een ware uitdaging om daar ons steentje aan bij te kunnen én mogen dragen. Samen met onze partners gaan wij vol energie voor onze klanten aan de slag om hen nog sneller en innovatiever vooruit te kunnen helpen.

Electronics

Je kan het zo gek niet bedenken of elektronica speelt een rol. Onderdelen worden dankzij nieuwe inzichten en mogelijkheden steeds kleiner en daarmee ook complexer. Daar komt bij dat de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen waardoor je snel moet handelen en door moet pakken. En wat te denken van de steeds hogere verwachtingen bij gebruik?

Daar waar mobiel internet zo’n 20 jaar geleden nog in de kinderschoenen stond, is het vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze levens. Daarmee wordt het voor onze klanten nog belangrijker dat de kwaliteit van de elektronica hoogwaardig is, want het is al snel aan- of afhaken. Met dank aan jarenlange kennis en ervaring kunnen onze engineers snel schakelen en werken ze nauwgezet in multidisciplinaire teams aan het beste resultaat voor onze klanten in de elektronica industrie. Het werken in clean rooms zorgt daarbij voor topkwaliteit producten op het hoogste reinheid niveau.

Thin Film Coating

Schaarste van fossiele brandstoffen, de effecten ervan op het milieu en klimaat zorgen voor een steeds grotere noodzaak om de energietransitie naar duurzamere alternatieven te versnellen. Er is al veel ontwikkeld, maar ook de komende decennia komen we voor grote uitdagingen te staan. Met de ontwikkeling van elektrische auto’s, warmtepompen en zonnepanelen staan we nog maar aan het begin van de mogelijkheden.

Nieuwe standaarden en technologieën worden in rap tempo ontwikkeld en wij zien dat als een ware uitdaging om daar ons steentje aan bij te kunnen én mogen dragen. Samen met onze partners gaan wij vol energie voor onze klanten aan de slag om hen nog sneller en innovatiever vooruit te kunnen helpen.Van mobiele telefoons en tablets tot grote schermen in publieke ruimtes. Veel van de technologie die we vandaag de dag gebruiken, is voorzien van een touch screen. Vaak kan je met de lichtste aanraking je het scherm bedienen; van swipen tot biometrische scans. Touch screen technologie wordt mogelijk gemaakt door Thin Film Coating.

De Thin Film Coating zorgt ervoor dat geleidbaarheid van aanrakingen en de transmissie van signalen kan verhogen dan wel verlagen. Daarnaast moet de coating ook duurzaam en krasbestendig zijn. Het wordt niet uitsluitend gebruikt in consumentenelektronica maar ook in bijvoorbeeld medische apparaten, halfgeleiderlasers en medische implantaten. Een veelzijdige technologie waarvoor wij voor onze klanten dan ook diverse toepassingen bieden.

Mijn Masevon

Het kan zo mooi bedacht worden, maar juist door onze multidisciplinaire teams weten we exact wat ook echt makkelijk maakbaar is!

Mobility

De mobiliteitsindustrie staat voor steeds grotere uitdagingen. We staan niet alleen voor de energietransitie naar duurzamere energiebronnen, ook logistieke uitdagingen mogen niet uit het oog verloren worden. Hele gebieden worden verstedelijkt en drukte op wegen, in de lucht en op het water neemt dankzij de globalisering en bevolkingsgroei alleen maar toe. Hiervoor zoeken wij samen met onze klanten naar nieuwe oplossingen.

Medical

Voor de medische industrie volstaat niets dan het beste. Betrouwbaar, veilig, geavanceerd zijn slechts een aantal van de zaken waar wij aan denken als het gaat om medische apparatuur. De medische wereld staat niet stil. Onderzoeken en nieuwe uitvindingen voor de bestrijding van infecties, virussen en andere ziektes zijn van hoogwaardig niveau. Wij ondersteunen onze klanten met onze hoogwaardige ontwikkelingen en producten.

In gesprek met onze klanten en partners zoeken wij altijd naar die combinatie van technische oplossingen die naadloos aansluit op het gevraagde concept. En meer. Vanuit een multidisciplinair team werken wij samen met onze klant en zetten we net dat extra stapje.

Science

Nederland staat wereldwijd bekend als het land van kennis en (technische) innovatie. Denk bijvoorbeeld aan de Solar Challenges waar onze grootste kennisinstituten jaarlijks hoge ogen gooien. Van Delft en Eindhoven tot aan Enschede; innovatie, research en development is wat de klok slaat. Om als researcher goed aan de slag te kunnen, zijn grote investeringen en tools nodig. Deze tools moeten state of the art zijn en voldoen aan de hoge eisen van vandaag de dag.

Jouw Masévon

Bij Masévon draait het niet alleen om ons en onze producten. Wij hebben oog voor iedereen met wie we samenwerken. Van onze klanten en leveranciers tot onze collega’s. Samen kunnen we grootse dingen bereiken. Dit doen wij door er voor elkaar te zijn en goed naar elkaar te luisteren. Waar ligt ieders kracht? Hierdoor kunnen wij tot baanbrekende oplossingen komen. Wij inspireren elkaar en moedigen onze collega’s aan om zichzelf verder te ontwikkelen. Wil jij ons team komen versterken en ervaren wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan direct onze vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op!

Mijn Masévon
“Je krijgt al snel het stempel ´System Engineer´ opgedrukt, maar bij Masévon is System Development echt wel een stap verder!”
Mijn Masévon
“Vooral dat precies werken en continu doorontwikkelen. Dat doen wat eigenlijk nog niet kan, dat is toch gewoon mooi?!”
Mijn Masévon
“De Schwung die hier is, daar zijn de andere bedrijven waar ik heb gewerkt jaloers op.”

Zo werken wij...

Op tijd

Een snelle en heldere doorlooptijd
Onze one stop shop maakt het maken sneller en makkelijker.

Binnen budget

Een helder projectplan
Ieder project krijgt een helder en open projectplan met bijhorende planning en daar wijken we niet meer vanaf.

Volgens afspraak

We doen wat we zeggen
Wat we zeggen is haalbaar, maakbaar, snel, precies en binnen verwachting: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Samen

Doen waar je goed in bent
We doen niet perse wat onze klanten zeggen of vragen, wij doen wat de klant daadwerkelijk bedoelt.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Formulier succesvol verstuurd

Beste relatie,

Dankjewel voor jouw tijd en moeite dat je contact met ons opneemt.
Nu zijn wij aan zet om datzelfde te doen bij jou.

Binnen 48 uur kan je van ons een reactie verwachten.
Heb je ons eerder nodig? Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0523 238560

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring