Make complex easy

Er kan zoveel meer dan je voor mogelijk houdt. Technologische ontwikkelingen gaan in razend tempo en zijn vaak zeer complex, maar wat als de technologie die bedacht wordt té ingewikkeld is? Komt het dan ooit tot ontwikkeling? En als dat wel lukt, wordt het dan wel gebruikt? Dagelijks worden er nieuwe uitvindingen gedaan en nieuwe concepten bedacht waar nooit wat mee wordt gedaan. Totaal niet praktisch en bovendien een verspilling van schaarse middelen.

Bij Masévon doen wij dat anders. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten, maar doen niet perse wat ze zeggen of vragen. Wij zetten net even die stap extra en doen wat de klant daadwerkelijk bedoelt. We zoeken naar oplossingen die haalbaar én maakbaar zijn. Op die manier kunnen we écht toegevoegde waarde leveren en tot vernieuwende inzichten komen die daadwerkelijk gebruikt worden. Het uitgangspunt? Versimpelen. Want moeilijk denken is niet zo moeilijk, maar het tegenovergestelde dáár ligt de uitdaging.

We zeggen niet voor niets Make Complex Easy!

Dit zijn wij

Wij zijn Masévon en wij hebben passie voor techniek. Handige creatievelingen die vaak al van jongs af aan bezig zijn met het vak. Soms spelenderwijs, maar altijd met een open blik nieuwe dingen proberen en daardoor blijven leren. Altijd op zoek naar wat er wél mogelijk is. Altijd in voor complexe uitdagingen met de nieuwste technologieën en die zo inzetten dat het haalbaar en maakbaar is. Zonder onnodige poespas en recht door zee. Zo weet iedereen direct waar hij aan toe is.

Wij geloven in de kracht van samen. Samen met onze klanten en leveranciers, maar vooral ook met elkaar als collega’s. Van elkaar kan je leren en samen kan je tot baanbrekende inzichten komen. Wij zijn Masévon en wij maken complexe dingen eenvoudig!

Onze vestigingen

De Masévon Group ontwikkelt en produceert geavanceerde hightech systemen voor klanten uit de top van de (internationale) markt. Door onze unieke combinatie van bedrijven zijn wij in staat het gehele productieproces onder onze hoede te nemen: van ontwikkeling tot manufacturing. Wij zijn specialist in system development, system integration, assemblage, vacuüm technologie, verspaning, frame en plaatwerk en cleanliness.

Wij zijn Masévon Group en maken complex easy. Maak nu kennis met ons:

Bij ons werken

Werken bij ons is net even anders. We zetten graag een stapje extra. Zowel voor onze klanten als voor onze collega’s. Wil je een opleiding volgen? Geen probleem, we helpen je. Wil je je specialiseren in een andere richting? Ga ervoor! Heb je een uniek concept waarmee je jouw eigen bedrijf voor wilt opzetten binnen de Masévon Groep? Wij moedigen je aan. Want als jij doet waar jij blij van wordt dan worden ook wij daar blij van. Dat is onze filosofie.

Binnen Masévon werken we bovendien graag in multidisciplinaire teams. Voor jou als collega heeft dit als voordeel dat je met veel verschillende mensen, met allemaal hun eigen expertise en passie voor het vak, samen mag werken. Wat jouw functie ook is, je leert elke dag iets nieuws. Zoek jij een gespreid bedje? Dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Geen dag is hetzelfde waardoor we met recht kunnen zeggen dat wij jou gegarandeerd een uitdagende baan bieden.

Werken

Leren

Ontdekken

Jouw Masévon

Bij Masévon draait het niet alleen om ons en onze producten. Wij hebben oog voor iedereen met wie we samenwerken. Van onze klanten en leveranciers tot onze collega’s. Samen kunnen we grootse dingen bereiken. Dit doen wij door er voor elkaar te zijn en goed naar elkaar te luisteren. Waar ligt ieders kracht? Hierdoor kunnen wij tot baanbrekende oplossingen komen. Wij inspireren elkaar en moedigen onze collega’s aan om zichzelf verder te ontwikkelen. Wil jij ons team komen versterken en ervaren wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan direct onze vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op!

Mijn Masévon
“Je krijgt al snel het stempel ´System Engineer´ opgedrukt, maar bij Masévon is System Development echt wel een stap verder!”
Mijn Masévon
“Vooral dat precies werken en continu doorontwikkelen. Dat doen wat eigenlijk nog niet kan, dat is toch gewoon mooi?!”
Mijn Masévon
“De Schwung die hier is, daar zijn de andere bedrijven waar ik heb gewerkt jaloers op.”

Zo werken wij...

Op tijd

Een snelle en heldere doorlooptijd
Onze one stop shop maakt het maken sneller en makkelijker.

Binnen budget

Een helder projectplan
Ieder project krijgt een helder en open projectplan met bijhorende planning en daar wijken we niet meer vanaf.

Volgens afspraak

We doen wat we zeggen
Wat we zeggen is haalbaar, maakbaar, snel, precies en binnen verwachting: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Samen

Doen waar je goed in bent
We doen niet perse wat onze klanten zeggen of vragen, wij doen wat de klant daadwerkelijk bedoelt.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Formulier succesvol verstuurd

Beste relatie,

Dankjewel voor jouw tijd en moeite dat je contact met ons opneemt.
Nu zijn wij aan zet om datzelfde te doen bij jou.

Binnen 48 uur kan je van ons een reactie verwachten.
Heb je ons eerder nodig? Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0523 238560

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring