Make complex easy

Dat mens en techniek echt samenwerken, dat maakt het werken bij ons net even anders. Of het nu een collega, leverancier, klant of een klant van onze klant is, het uitgangspunt is altijd dat we techniek verbinden met de mens. De materie waar wij ons mee bezig houden is veelal complex waardoor er vaak gezocht wordt naar ingewikkelde oplossingen. Bij Masévon verstaan we de kunst van het simpel maken van deze complexe materie als geen ander. En die maakbaarheid? Dát is waar onze mensen voor zorgen.

Werken

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij maken alles graag zo makkelijk mogelijk, dus ook jouw werk mag makkelijk zijn? Makkelijk saai? Juist niet! Doordat we alle processen zo eenvoudig mogelijk maken, ontstaat er meer ruimte en tijd om juist dat te doen waar echt goed in zijn: super mooie high tech maken!

Leren

De Masévon Academie staat voor je klaar!
Technologische ontwikkelingen nemen in razend tempo toe en zijn vaak zeer complex en moeilijk bij te houden. Dat jij altijd op de hoogte bent van alle ins- en outs van jouw vak staat bij ons boven aan.
Weet je iets niet? Leer het! Je krijgt bij ons alle ruimte.

Ontdekken

De grens opzoeken, fouten maken en weer opnieuw beginnen. Dat is voor ons ontdekken! Gaat dat soms mis? Zeker! Is dat erg? Nee! Doordat Masévon altijd eerlijk en open communiceert naar haar klanten en collega’s over dit speelveld, is daar alle ruimte voor. Want dat doen wat nog nooit iemand gedaan heeft, dat is toch echt mooi werk?

Werk en privé

Het doel van techniek is om de mens meer vrije tijd te geven. Dat weg te nemen wat ervoor zorgt dat je tijd over houdt om dingen te doen die je echt leuk vindt. Het zou toch gek zijn als onze makers die extra tijd niet krijgen? Precies! Dat er meer in het leven is dan werk begrijpen wij heel goed. Soms doordeweeks even doorwerken om vervolgens op donderdagavond het weekend in te luiden.

Of wil je liever jouw kinderen eerder ophalen van de opvang? Met jouw leidinggevende kijk je samen naar jouw ideale werkweek.

Wedden dat we de perfecte balans kunnen vinden?

Met plezier naar je werk!

Dat iedereen met plezier op maandag zijn week start is ons doel! Zit je niet lekker in je vel? Mis je uitdaging in je baan? Of wil je wisselen van specialiteit? Bij ons is alles bespreekbaar. Door ons brede aanbod van technieken en vestigingen is er altijd een oplossingen voor jou.

What’s the point?

De meeste tijd van je week breng je door op je werk. Dat je deze tijd wilt inzetten voor een groter doel, dan alleen het ontwikkelen en laten groeien van jezelf, stimuleren wij. Bij Masévon draait het allemaal om de mens. Het uitgangspunt is dat we techniek verbinden met de mens.

Binnen de verschillende sectoren ontwikkelen wij baanbrekende high tech technologieën en hierin kan jij echt het verschil maken!

Vacatures

Binnen Masévon werken we graag in multidisciplinaire teams. Voor jou als collega heeft dit als voordeel dat je met veel verschillende mensen, met allemaal hun eigen expertise en passie voor het vak, samen mag werken. Wat jouw functie ook is, je leert elke dag iets nieuws. Geen dag is hetzelfde waardoor we met recht kunnen zeggen dat wij jou gegarandeerd een uitdagende baan bieden.

Word jij daar ook blij van? Bekijk snel onze vacatures!

Jouw Masévon

Bij Masévon draait het niet alleen om ons en onze producten. Wij hebben oog voor iedereen met wie we samenwerken. Van onze klanten en leveranciers tot onze collega’s. Samen kunnen we grootse dingen bereiken. Dit doen wij door er voor elkaar te zijn en goed naar elkaar te luisteren. Waar ligt ieders kracht? Hierdoor kunnen wij tot baanbrekende oplossingen komen. Wij inspireren elkaar en moedigen onze collega’s aan om zichzelf verder te ontwikkelen. Wil jij ons team komen versterken en ervaren wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan direct onze vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op!

Mijn Masévon
“Je krijgt al snel het stempel ´System Engineer´ opgedrukt, maar bij Masévon is System Development echt wel een stap verder!”
Mijn Masévon
“Vooral dat precies werken en continu doorontwikkelen. Dat doen wat eigenlijk nog niet kan, dat is toch gewoon mooi?!”
Mijn Masévon
“De Schwung die hier is, daar zijn de andere bedrijven waar ik heb gewerkt jaloers op.”

Zo werken wij...

Op tijd

Een snelle en heldere doorlooptijd
Onze one stop shop maakt het maken sneller en makkelijker.

Binnen budget

Een helder projectplan
Ieder project krijgt een helder en open projectplan met bijhorende planning en daar wijken we niet meer vanaf.

Volgens afspraak

We doen wat we zeggen
Wat we zeggen is haalbaar, maakbaar, snel, precies en binnen verwachting: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Samen

Doen waar je goed in bent
We doen niet perse wat onze klanten zeggen of vragen, wij doen wat de klant daadwerkelijk bedoelt.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Formulier succesvol verstuurd

Beste relatie,

Dankjewel voor jouw tijd en moeite dat je contact met ons opneemt.
Nu zijn wij aan zet om datzelfde te doen bij jou.

Binnen 48 uur kan je van ons een reactie verwachten.
Heb je ons eerder nodig? Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0523 238560

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring