Make complex easy

Wat wij doen gaat verder dan precisie en vakmanschap. De samenstelling van onze bedrijven maakt dat we kunnen samenwerken in heel veel verschillende technieken en expertises. En dat allemaal binnen één groep. Masévon is altijd avontuurlijk en stimuleert hierdoor zichzelf uit te dagen. Maar wel eerlijk: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Het onmogelijke mogelijk maken, simpel en maakbaar! Dit alles doen we met veel energie en een grote lach op ons gezicht.

Wil je weten wat we precies doen? Lees hieronder verder!

System development

System Development is het proces van PRE- Engineering, Detail Engineering en System Realization van mechanica, mechatronica, electronica & software.

De engineer kijkt samen met System Engineers naar de vraag die onze klant stelt en gaat aan het werk: Hoe gaan wij realiseren wat er gevraagd wordt? We specificeren de vraag en maken een concept. De feedback van de klant verwerken wij in een 3D en 2D Design. First time right!
Zitten we op één lijn? Dan gaan we over tot System Intergration. Bovendien haken we direct de specialisten van het desbetreffende vakgebied aan voor het complete spectrum. Hierdoor creëren wij één team, met één taak: een succesvol en efficiënt high tech eind product.

Onze kijk op System Development

Bij Masévon doen wij niet klakkeloos wat de klant zegt, maar we doen wat de klant bedoelt. Naast het uitwerken van het concept design kijken wij verder. Is het haalbaar? Onze kennis van het maken, gebruiken wij direct vanaf het begin van het proces: oftewel is het maakbaar? Iedere Maker van Masévon krijgt hierin een stem, van lasser tot frezer. Hierdoor kunnen wij in de praktijk snel en precies werken. Daarnaast zijn de berekeningen duidelijk voor de klant en kunnen wij met recht zeggen: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Hierin zoeken we graag de grens op. Dagen we onszelf uit en maken we het gemakkelijk voor iedereen. We zeggen niet voor niks: Make Complex Easy!

“Je krijgt al snel het stempel Engineer opgedrukt, maar bij Masévon is System Development echt wel een stap verder!”

– Tijs Teepen

System integration

System Integration, Supply Chain en Assemblage zijn allemaal termen die wij samen laten komen bij System Integration: van bestellen en integreren tot kwalificeren, verpakken en leveren. Bij ons draait alles wat wij doen om System Integration en wij spelen daarbij op Champions League niveau. De systemen die wij (of onze klanten) ontwikkelen, worden hierbij in elkaar gezet. Bij System Integration komt dan ook vrijwel alles samen. Denk daarbij aan proces, logistiek, supply chain inrichting, factory engineering, coördinatie én de samenwerking met onze zusterbedrijven.

Over onze zusterbedrijven gesproken, zij leveren veelal de complexere losse parts of onderdelen. Waarna wij ze samenvoegen tot module of een compleet werkend systeem. Alle functionaliteiten worden daarmee in feite samengevoegd. Wat ons onderscheid? Wij hebben alle disciplines in huis. Het voordeel daarvan is dat we op deze manier risico’s wegnemen en het hele ‘systeem’ gebruiksklaar, clean en veilig opleveren.

Onze kijk op System Integration

Bij Masévon kijken we graag verder dan alleen de techniek. Juist de mens staat centraal bij alles wat we doen. Van collega’s tot onze klanten én hun klanten/eindgebruikers. Onze filosofie draait om samen; met elkaar en voor elkaar doen wij ons werk. Het mooie van deze techniek is dat hier alles samenkomt. Alle onderdelen, alle technieken, alle disciplines.

Onze klanten mogen hoge verwachtingen van ons hebben. We hebben veel vertrouwen in wat wij doen. Bovendien zeggen we altijd wat we doen en doen we precies wat we zeggen.

Daarnaast zijn wij altijd in voor een uitdaging. Denk jij dat iets onmogelijk is? Wij verrassen je graag en zoeken de grens op van dat wat technisch mogelijk is. Elk technisch hoogwaardig project brengt uitdagingen met zich mee en daar zetten wij graag een stapje extra. Loopt iets niet zoals gepland? Juist dán zijn we er voor elkaar: voor onze klanten en collega’s. We gaan door totdat alles aan onze hoge standaarden voldoet.

Doordat onze specialisten vroeg in het aanbestedingsproces betrokken worden, kunnen wij snel schakelen en hoeven klanten maar één keer het verhaal te doen. Wel zo efficiënt toch? Weten wij niet voldoende over de techniek of voor een specifieke opdracht? Dan hoor je dit direct van ons. Hierdoor kunnen wij snel externe specialisten laten invliegen óf verwijzen we jou door naar een specialist uit ons netwerk.

“De plek waar alles bij elkaar komt.”

– Raphael Boer

Cleanliness

Cleanliness betekent letterlijk reinheid. Ons motto? Wat je niet vuil maakt, hoef je niet schoon te maken! Cleanliness is een compleet systeem dat ervoor zorgt dat we tijdens alle bewerkingsstappen een product niet vies maken. Kunnen wij het niet voorkomen dat een product verontreinigd wordt? Dan zorgen wij ervoor dat het vuil wordt van producten waarvan wij weten dat we het weer schoon krijgen. Wij kennen de volgende levels van Cleanliness: Chips free, Oil free, Vacuum Clean, Surface clean en Moleculair Clean. Op dit moment zitten we in de laatste ontwikkelingsfase van Metallic clean!

Onze kijk op Cleanliness

Schoon is bij ons ook echt schoon, tot op de laatste ongewenste molecuul. Wij zijn dagelijks bezig met het doorontwikkelen van deze techniek. Hierin zoeken wij altijd naar de laatste innovaties en technieken die van toepassing zijn waaronder Production liquids, Water Treatment, RGA validation, ISO5/ ISO6, Verpakking en Transport. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken om de producten van onze klanten écht schoon te houden. Dat wat niet vuil wordt, hoef je ook niet schoon te maken! Want ook hier geldt Make Complex Easy!

“Vroeger wilde ik mij specialiseren in grote machines, iets zien bewegen. Sinds ik bij Masévon in aanraking gekomen ben gekomen met Cleanliness, kan ik daar helemaal mijn ei in kwijt. Vooral het precieze werken en continu doorontwikkelen. Dat doen wat eigenlijk nog niet kan, dat is het toch gewoon mooi?!”

– Bart Nijman

Vacuüm technologie

Bij deze techniek willen we niks bereiken. Niks? Ja precies. Bij Hightech Vacuüm technologie halen wij de lucht eruit zodat er geen ongewenste reacties kunnen plaatsvinden. Het resultaat is dat er niks overblijft! De moderne technologie is zo precies dat zuurstofmoleculen een stoorfactor kunnen zijn: 1 molecuul kan al problemen veroorzaken en dat willen we te allen tijde voorkomen.

Bij de ontwikkeling en productie van vacuümproducten, -kamers en -systemen besteden we veel aandacht aan cleanliness. Afhankelijk van de toepassing van de systemen bij onze klanten, kunnen wij onze producten schoon leveren tot op moleculair niveau. Producten worden met speciale reinigingsmiddelen schoongemaakt, de delen worden hierna in een vacuümoven geplaatst met als resultaat producten die vrij zijn van alle denkbare moleculaire verontreiniging. Voldoet ons product aan de zware eisen op gebied van cleanliness? Dat controleren wij met de RGA (Rest Gas Analyse) meting.

Onze kijk op Vacuüm technologie

Onze klanten hebben zelf al veel kennis in huis en weten precies wat ze willen. Wij helpen ze met het plan hoe ze dat het best kunnen bereiken. Wij zorgen ervoor dat de maakbaarheid haalbaar is en daarin adviseren wij. Doordat wij niet alleen een eigen engineeringsafdeling hebben, maar ook de meeste producten zelf produceren, weten wij precies hoe wij voor onze klanten kunnen optimaliseren en dat maakt het een stuk gemakkelijker: Make Complex Easy!

“Doordat wijzelf ontzettend veel kennis in huis hebben, ontwikkelen wij steeds door. Zo zijn we nu bezig met nieuwe technieken om producten schoon te krijgen voor een optimaal vacuüm. Veelbelovend en waarschijnlijk baanbrekend!”

– Bart Nijman

Verspaning

Verspanen is het verzamelwoord voor alle vormen van metaalbewerking waarin materiaaldelen worden weggehaald en er spanen over blijven. Bij Masévon doen wij het bewerken van kleine en grote producten voornamelijk door middel van frezen, draaien en langgatboren. De ene keer verwerken wij enkele stuks maar vaker realiseren wij grotere series. Het best komt onze expertise tot haar recht als we de verschillende technologieën van onze groep in één product samenbrengen, zoals bijvoorbeeld met lassamenstellingen die ook nog eens nauwkeurig bewerkt moeten worden. Het resultaat daarvan? Een goede en efficiënte oplossing voor onze afnemers en bovendien uitdagend werk voor onze collega’s!

Onze kijk op Verspaning

Een vakman is een vakman en ons grootste goed. Juist die kennis, expertise en precisie zijn zo belangrijk voor ons en onze klanten. Uiteraard in combinatie met de nieuwste machines en gereedschappen. Bovendien dagen wij onze collega’s continu uit om zich zelf te verbeteren door middel van opleidingen, beurzen, de beste leveranciers en vak media. En weet je wat echt makkelijk is? Wij hebben alle disciplines in huis waardoor even schakelen met een collega specialist heel eenvoudig geregeld kan worden bij het koffiezetapparaat.

“Verspaning? Dat een product als ruw onderdeel binnenkomt en bijvoorbeeld middels lassen, langgatboren en frezen wordt bewerkt tot een high tech en supernauwkeurig onderdeel. Daarnaast zie je door de samenwerking met de collega’s ook het daadwerkelijke eindproduct, dat is gewoon mooi werk!”

– Henk Spalink

Hoogwaardige Lasconstructies

Lassen, de meeste mensen hebben direct een beeld bij deze techniek. De echte kenners weten, zien, voelen en ruiken direct het verschil tussen ‘even iets lassen’ en een hoogwaardige lasconstructie. En juist in dat laatste zijn wij specialist. We lassen klein, groot, in series of prototypes voor voornamelijk de automotive, energie, voedingsmiddelenindustrie en de algemene machinebouw. Dit alles doen wij uiteraard gecertificeerd en binnen alle veiligheidsnormen. Onze kracht? Wij brengen alle technieken samen zoals frezen, draaien, langgatboren en lassen. Het resultaat? Een hoogwaardige lasconstructie!

Onze kijk op Hoogwaardige Lascontructies

Een hoogwaardige lasconstructie kan alleen maar ontstaan met de juiste mensen: combinatie van techniek en vakman. Wij geloven dat als je de maker echt de ruimte geeft en alles zo goed mogelijk hiervoor inricht dat je de lasconstructies naar een hoger niveau brengt. Het resultaat? Een projectplan die voldoet aan alle eisen van de opdrachtgever met als eindresultaat een hoogwaardige lasconstructie.

“Handigheid ontwikkel je, technisch dat ben je! De jarenlange ervaring die wij hebben, geven wij weer door aan de volgende generatie. We doen het echt samen.”

– Mathys te Wierik

Jouw Masévon

Bij Masévon draait het niet alleen om ons en onze producten. Wij hebben oog voor iedereen met wie we samenwerken. Van onze klanten en leveranciers tot onze collega’s. Samen kunnen we grootse dingen bereiken. Dit doen wij door er voor elkaar te zijn en goed naar elkaar te luisteren. Waar ligt ieders kracht? Hierdoor kunnen wij tot baanbrekende oplossingen komen. Wij inspireren elkaar en moedigen onze collega’s aan om zichzelf verder te ontwikkelen. Wil jij ons team komen versterken en ervaren wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan direct onze vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op!

Mijn Masévon
“Je krijgt al snel het stempel ´System Engineer´ opgedrukt, maar bij Masévon is System Development echt wel een stap verder!”
Mijn Masévon
“Vooral dat precies werken en continu doorontwikkelen. Dat doen wat eigenlijk nog niet kan, dat is toch gewoon mooi?!”
Mijn Masévon
“De Schwung die hier is, daar zijn de andere bedrijven waar ik heb gewerkt jaloers op.”

Zo werken wij...

Op tijd

Een snelle en heldere doorlooptijd
Onze one stop shop maakt het maken sneller en makkelijker.

Binnen budget

Een helder projectplan
Ieder project krijgt een helder en open projectplan met bijhorende planning en daar wijken we niet meer vanaf.

Volgens afspraak

We doen wat we zeggen
Wat we zeggen is haalbaar, maakbaar, snel, precies en binnen verwachting: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Samen

Doen waar je goed in bent
We doen niet perse wat onze klanten zeggen of vragen, wij doen wat de klant daadwerkelijk bedoelt.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Formulier succesvol verstuurd

Beste relatie,

Dankjewel voor jouw tijd en moeite dat je contact met ons opneemt.
Nu zijn wij aan zet om datzelfde te doen bij jou.

Binnen 48 uur kan je van ons een reactie verwachten.
Heb je ons eerder nodig? Bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0523 238560

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring