CNC-Draaier

Tuin Mechanical Parts | Dedemsvaart

Ons bedrijf

Tuin Mechanical Parts is een middelgroot bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van onderdelen in staal, aluminium, RVS en kunststoffen. Wij zijn een innovatief bedrijf dat producten van de hoogste complexiteit naar de vereiste kwaliteit vervaardigt waarbij de klantgerichtheid voorop staat. Machinefabriek Tuin is onderdeel van de Masévon Group.

De functie

Als CNC-Draaier bij machinefabriek Tuin start je met het zelfstandig programmeren van het product en vervolgens stel je de machine af. Tijdens het proces voer je controles uit aan het product door middel van metingen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Het doel is, indien mogelijk, om onze complexe producten zoveel mogelijk onbemand te gaan produceren.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt passie voor techniek, werkt gestructureerd en kunt goed samenwerken met collega’s. Vanzelfsprekend sta je voor de kwaliteit van je product. Met jouw analytisch en probleemoplossend vermogen ben je in staat om eventuele knelpunten te filteren. Ook heb je oog voor nieuwe technieken om het verspaningsproces te optimaliseren.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Tuin Mechanical Parts heerst een informele en no-nonsense cultuur. We zijn een platte organisatie, waarbij de lijnen kort zijn en open wordt gecommuniceerd. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Functie-eisen:

  • MBO+ diploma in de richting van verspaning of werktuigbouwkunde
  • Aantoonbare ervaring als CNC-draaier
  • Het kunnen lezen van technische tekeningen
  • Kennis van CAM-programmeren is een pré
  • Je bent een teamplayer

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Solliciteer op deze functie

Jouw contactpersoon

Hallo, ik ben Else en ik ben HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

Onze cultuur

Contact us

“Every journey begins with the first step”