SOFTWARE ARCHITECT

Masévon Technology | Hardenberg

De functie

Op de afdeling Software Ontwikkeling ben jij verantwoordelijk voor de architectuur van de build-to-spec projecten. Vanuit de doelstellingen van de opdrachtgever stel je de technische kaders voor de software vast gedurende de pre-engineering fase, waarbij je het overzicht van het totale software design van de machine in kaart brengt.

 • In het ontwikkel team ben jij meewerkend engineer en assisteer je bij het onderhouden en verbeteren van de ontwikkel omgeving en help je het team met het maken van goede functionele designs.
 • Binnen de projecten realiseer je dat applicaties modulair ontworpen en gebouwd worden, zodat deze eenvoudig te beheren en uit te breiden zijn. Je zorgt er dan voor dat elementen uit het ontwerp hergebruikt kunnen worden.
 • Als het gaat om ontwerpbeslissingen ben jij technisch verantwoordelijk en het aanspreekpunt voor alle stakeholders. Daarnaast begeleid je de software-engineers tijdens het bouwen van de oplossing.
 • Je bent eigenaar van de technology roadmap en houdt hiervoor de ontwikkelingen op ons vakgebied in de gaten. Ook spar je met architecten van klanten om deze roadmap af te stemmen op hun architectuur principes.

Masévon

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering. We leveren wereldwijd aan toonaangevende klanten in onder andere de halfgeleider en elektronica industrie, coating en zonnecel industrie en de speciaal machinebouw. Ons bedrijf met ruim 80 werknemers kent een dynamische en no-nonsense cultuur.

De organisatie maakt deel uit van de Masévon Group waar een vijftal bedrijven onafhankelijk van elkaar opereren maar complementair aan elkaar zijn. We zijn aan het groeien met onder andere een extra locatie in Hardenberg waar hoogwaardige verspaningsactiviteiten plaatsvinden en state-of-the art cleanrooms zijn gerealiseerd om de reeds verworven projecten te kunnen realiseren. We groeien en richten ons op nieuwe high-tech marktsegmenten, waarbij de vraag van de klant steeds meer technische uitdaging biedt. Door deze groei in de organisatie is er ruimte voor een Software Architect, die in driehoek zit met System Architect en Project Manager.

Kaily Horsman – Junior Inkoper bij Masévon Technology

“ Hier krijg ik het vertrouwen om mijzelf te ontwikkelen ”

Wat verwachten we van jou?

 • Aantoonbaar HBO of WO werk- en denkniveau op basis van ervaring en/of opleiding in Industriële Automatisering, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Van nature communiceer je makkelijk op diverse niveaus;
 • Ruime ervaring in de (high-tech) industrie;
 • Flexibel in diversiteit aan projecten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Kennis van diverse PLC programmeertalen, C#, WPF, SQL, objectgeoriënteerde modelleertal UML.

 

Wat hebben we jou te bieden?

 • High tech projecten met complexe technische uitdagingen;
 • Een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijkheid wordt gegeven;
 • Ambitieuze en sterk groeiende dynamische organisatie;
 • Mogelijkheid voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling.

 

Solliciteren

Maak jij complex easy door met jouw kennis de juiste hardware en software te combineren tot een gedegen besturingsoplossing. Lijkt het je leuk om voor een hightech bedrijf als Masévon te werken? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@masevon.com

Geïnteresseerd in deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je hierover op.

Solliciteer op deze functie

Jouw contactpersoon

Hallo, ik ben Else, HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

Onze cultuur

Contact us

“Every journey begins with the first step”

Contact me

Contact information

+31 (0)523 23 85 60
info@masevongroup.com

Visiting address

Molensteen 9
NL-7773 NM Hardenberg
The Netherlands