Projectmanager High Tech

Masévon Technology | Hardenberg

De functie

Als Projectmanager High Tech heb je de centrale positie binnen het projectteam en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het traject van engineering tot aan de installatie van de machine bij onze klanten en werkt hierbij nauw samen met de afdelingen verkoop, engineering, inkoop en montage.

Masévon

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering.

We leveren wereldwijd aan toonaangevende klanten in onder andere de halfgeleider en elektronica industrie, de coating en zonnecel industrie en de speciaal machinebouw. Ons bedrijf met ruim 75 werknemers kent een dynamische en no-nonsense cultuur. Om de sterke groei te kunnen borgen en realiseren willen we ook onze projectmanagementafdeling uitbreiden.

Wat verwachten wij van jou?

We zijn op zoek naar een proactieve persoonlijkheid die van nature het voortouw neemt en communicatief en sociaal sterk is. Verder ben je enthousiast, werk je gestructureerd en overzichtelijk.

Daarnaast beschik je over;

  • een HBO of WO diploma bij voorkeur in de richting van Technische Bedrijfskunde/Werktuigbouwkunde
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare bedrijfstak

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Masévon Technology heerst een informele en no-nonsense cultuur. Er is een platte organisatiestructuur en er zijn korte en flexibele lijnen tussen alle afdelingen.

Ben jij de verbindende en stimulerende speler binnen ons team? Heb je geen moeite met tijdsdruk en deadlines? En lijkt het je leuk om voor een hightech bedrijf als Masévon te werken? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@masevon.com

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Solliciteer op deze functie

Jouw contactpersoon

Hallo, ik ben Else en ik ben HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

Onze cultuur

Contact us

“Every journey begins with the first step”