LEAD ENGINEER CONTROLS

Masévon Technology | Hardenberg

De functie

Je bent als Lead Engineer Controls de drijvende kracht binnen de engineeringsprojecten voor het software en hardware gedeelte. Je bent verantwoordelijk van begin tot en met de oplevering van een project. In de pre-engineering neem jij het voortouw in het achterhalen van specificaties en voor het opleveren van onderbouwde concepten. Na concept keuze wordt het project in de realisatiefase verder uitgewerkt, waarbij je de hardware ontwerpen en software architectuur uitwerkt. Hier heb jij een begeleidende rol en borg je dat alle details kloppen. Ook voor de realisatie zorg jij dat er duidelijke assemblageplannen en testprotocollen beschikbaar zijn, zodat de FAT vlekkeloos verloopt. Je coacht de engineers, weet ze te motiveren en laat ze vakinhoudelijk groeien. In de voortgang van het project ben jij aanspreekpunt voor de Projectmanager. De planning van het software en hardware deel en bijbehorende budgetten zijn onderdeel van jouw verantwoordelijkheid en vinden in overleg plaats met de Projectmanager. Daarnaast organiseer je design reviews, zowel intern of extern bij de klant.

Masévon

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering. We leveren wereldwijd aan toonaangevende klanten in onder andere de halfgeleider en elektronica industrie, coating en zonnecel industrie en de speciaal machinebouw. Ons bedrijf met ruim 80 werknemers kent een dynamische en no-nonsense cultuur.

De organisatie maakt deel uit van de Masévon Group waar een viertal bedrijven onafhankelijk van elkaar opereren maar complementair aan elkaar zijn. We zijn aan het groeien met onder andere een extra locatie in Hardenberg waar hoogwaardige verspaningsactiviteiten gaan plaatsvinden en state-of-the art cleanrooms worden gerealiseerd om de reeds verworven projecten te kunnen realiseren. We groeien en richten ons op nieuwe high-tech marktsegmenten, waarbij de vraag van de klant steeds meer technische uitdaging biedt. Door deze groei in de organisatie is er ruimte voor een Lead Engineer Controls, die in driehoek zit met System Architect en Lead Mechanical Engineer.

Kaily Horsman – Junior Inkoper bij Masévon Technology

“ Hier krijg ik het vertrouwen om mijzelf te ontwikkelen ”

Wat verwachten we van jou?

  • Aantoonbaar HBO of WO werk- en denkniveau op basis van ervaring en/of opleiding in Industriële Automatisering, Elektrotechniek of Mechatronica;
  • Van nature communiceer je makkelijk op diverse niveaus;
  • Ruime ervaring in de (high-tech) industrie;
  • Flexibel in diversiteit aan projecten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

 

Wat hebben we jou te bieden?

  • High tech projecten met complexe technische uitdagingen;
  • Een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijkheid wordt gegeven;
  • Ambitieuze en sterk groeiende dynamische organisatie;
  • Mogelijkheid voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling.

 

Solliciteren

Maak jij complex easy door met jouw kennis de juiste hardware en software te combineren tot een gedegen besturingsoplossing. Lijkt het je leuk om voor een hightech bedrijf als Masévon te werken? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@masevon.com

Geïnteresseerd in deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je hierover op.

Solliciteer op deze functie

Jouw contactpersoon

Hallo, ik ben Else, HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

Onze cultuur

Contact us

“Every journey begins with the first step”

Contact me

Contact information

+31 (0)523 23 85 60
info@masevongroup.com

Visiting address

Molensteen 9
NL-7773 NM Hardenberg
The Netherlands