VERSPANINGSTECHNOLOOG

Masévon Advanced Systems | Hardenberg

De functie

Als verspaningstechnoloog binnen de Masévon Group ben je verantwoordelijk voor het verspaningsproces. Dit houdt in dat je de freesstrategie bepaalt, het programma schrijft in One CNC en het product vervolgens bewerkt. Daarnaast voer je tussentijds controles uit om de kwaliteit te waarborgen en documenteer je nauwkeurig de gebruikte werkgang. Hierbij houd je rekening met de wens om zoveel mogelijk te standaardiseren met het inzetten van gereedschappen.

De producten worden gemaakt op meerassige bewerkingscentra, waarbij de grens van het maakbare wordt opgezocht. Het doel is om een product te maken, door middel van een stabiel en voorspelbaar proces, wat onbemand kan aflopen.

Masévon

Masévon Advanced Systems maakt deel uit van de Masévon Group waarbinnen een vijftal bedrijven onafhankelijk van elkaar opereren maar complementair aan elkaar zijn. We zijn aan het groeien met onder andere een extra locatie in Hardenberg waar hoogwaardige verspaningsactiviteiten plaatsvinden en state-of-the art cleanrooms zijn gerealiseerd om de reeds verworven projecten te kunnen realiseren. We groeien en richten ons op nieuwe high-tech marktsegmenten, waarbij de vraag van de klant steeds meer technische uitdaging biedt. Je standplaats is Masévon Advanced Systems, maar daarnaast werk je ook veel samen met Tuin Mechanical Parts en Masévon Technology. Ons bedrijf met ruim 80 werknemers kent een dynamische en no-nonsense cultuur.

Tuin Mechanical Parts is gespecialiseerd in het vervaardigen van onderdelen in staal, aluminium, RVS en kunststoffen.

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering. We leveren wereldwijd aan toonaangevende klanten in onder andere de halfgeleider en elektronica industrie, coating en zonnecel industrie en de speciaal machinebouw.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt passie voor techniek, werkt gestructureerd en kunt goed samenwerken met collega’s. Vanzelfsprekend sta je voor de kwaliteit van je product. Met jouw analytisch en probleemoplossend vermogen ben je in staat om eventuele knelpunten te filteren. Ook heb je oog voor nieuwe technieken om het verspaningsproces te optimaliseren.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Masévon Advanced Systems heerst een informele en no-nonsense cultuur. We zijn een platte organisatie, waarbij de lijnen kort zijn en open wordt gecommuniceerd. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Functie-eisen:

  • MBO+ diploma in de richting van verspaning of werktuigbouwkunde
  • Aantoonbare ervaring als CNC-verspaner in de fijnmechanisme industrie
  • Het kunnen lezen van technische tekeningen
  • Kennis van CAM-programmeren is een pré
  • Je bent een teamplayer

“We zijn zomaar niet bang”

 

Henk Spalink

Team Leader Milling bij Tuin Mechanical Parts

Solliciteer op deze functie

Jouw contactpersoon

Hallo, ik ben Else en ik ben HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

Onze cultuur

Contact us

“Every journey begins with the first step”