Vacature Tactisch inkoper

Masévon Advanced Systems | Hardenberg

De Vacature Tactisch inkoper

Hé jij daar, slimme onderhandelaar. Het is tijd om spijkers met koppen te slaan. Om dat onderhandelingstalent van jou eens flink uit te buiten en mooie resultaten te gaan boeken. En om gewaardeerd te worden. En waar kan dat beter dan in een uitdagende hightechomgeving, waar talent van harte welkom is. Welkom bij Masévon!

 • Standplaats Hardenberg
 • CV of motivatiebrief niet verplicht voor kennismaking
 • Hightech omgeving
 • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroei

Reageren op Vacature Tactisch inkoper

Geen moeilijke vragen, uren bezig zijn met het updaten van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief. Laten we eerst kennismaken.

  Dit bieden wij jou!

  Bij Masévon houden we van nuchter. Van hard werken, en samen mooie uitdagingen aangaan. Samen met je collega’s werk je aan de inkoop van goederen voor onze organisatie. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Om dat wat je leuk vindt, verder te ontdekken en er nog beter in te worden.

  Natuurlijk kies je niet voor niks voor een hightechbedrijf. Daarom leren we je alles over de nieuwste en gaafste technische snufjes, laten we je kennismaken met alle ins en outs van onze high-end machines en krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op inkoopgebied.

  Bij Masévon heerst er een informele en no-nonsense cultuur. Iets wat we belangrijk vinden en waar we trots op zijn. We zijn een platte organisatie, waarbij de lijnen kort zijn en open wordt gecommuniceerd.

  Dit vragen we van jou …

  Als ervaren tactisch inkoper weet je alles over onderhandelen. Over resultaten boeken en over het onderhouden van een optimale relatie met onze suppliers. En dat wil je graag goed doen, want jij bent degene die de QLTC-prestaties van de leveranciers moet kunnen verantwoorden.

  Jouw taak is het specificeren, selecteren en contracteren van onze leveranciers en het managen, beheren en beoordelen van leveranciersrelaties. Dit doe je door het in kaart brengen van leverancierscompetenties en ervoor te zorgen dat deze aansluiten op het strategisch plan van Masévon. Je werkt samen met leveranciers, bouwt aan relaties, en neemt als inkoopverantwoordelijke deel aan grote projecten, waarin je verantwoordelijk bent voor materiaalbeschikbaarheid, de leveranciers, en de inrichting van de supply chain.

  Ook weet je als tactisch inkoper alles over Periodieke Business Reviews met leveranciers, preventieve afhandeling van kwaliteitsmeldingen en screening van 8D-rapportages van leveranciers. Je draagt zorg voor het opstellen en uitvoeren van de commodity strategy, rolt Vendor Management Inventory (VMI)-concepten uit met leveranciers en bent het aanspreekpunt van klanten op tactisch niveau.

  Op een rij

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Commerciële economie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als tactisch inkoper en bent toe aan een volgende stap.
  • Je hebt affiniteit met technische inkoop.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

  Wie zijn wij?

  Wij zijn Masévon Group. Als high-end system integrator voor toonaangevende internationale klanten in onder andere de halfgeleider-, elektronica-, coating- en zonnecelindustrie en de speciaal machinebouw, lossen we de meest complexe uitdagingen op. We zijn continu bezig onze technische grenzen te verleggen, ontwikkelen en bouwen de meest geavanceerde machines en machineonderdelen en doen er alles aan om in de top van de hightechmarkt te blijven.

  Solliciteer op deze functie

   Bekijk ook onze andere vacatures

   Jouw contactpersoon

   Hallo, ik ben Else en ik ben HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

   Onze cultuur

   Contact us

   “Every journey begins with the first step”