SYSTEM ARCHITECT

Masévon Advanced Systems | Hardenberg

De functie

Je bent als System Architect verantwoordelijk voor de build-to-spec projecten om geavanceerde fysische/mechatronische systemen van ontwerp om te zetten in een werkend systeem.

Er komen doelstellingen van de opdrachtgever, jij stelt de juiste vragen, haalt boven water wat de kritische factoren zijn en vertaalt deze naar een werkend systeem in concept dat ook financieel haalbaar is. Je hebt het overzicht met betrekking tot de werking van het systeem, het omzetten in het mechanische ontwerp, de elektronica en besturing. Hiervoor overleg je met de verschillende afdelingen, zodat je alle input kan vertalen naar modules op een functioneel niveau.

Jij bent het technisch geweten van projecten om het systeem van idee tot oplevering te realiseren. Daarbij heb je kwaliteiten en fundamentele inzichten om problemen te analyseren, modelleren en te bewijzen dat het voldoet voordat het systeem in productie gaat.

Je zit bij de opdrachtgevers, bent in overleg met engineering, productie en leveranciers en je weet zelfstandig of met externe specialisten praktische problemen, theoretisch te analyseren en weer om te zetten in een werkend systeem.

Masévon

Masévon Advanced Systems maakt deel uit van de Masévon Group, waarbinnen een vijftal bedrijven onafhankelijk van elkaar opereren maar complementair aan elkaar zijn. We zijn aan het groeien met onder andere een extra locatie in Hardenberg waar hoogwaardige verspaningsactiviteiten plaatsvinden en state-of-the art cleanrooms zijn gerealiseerd om de reeds verworven projecten te kunnen realiseren. We groeien en richten ons op nieuwe high-tech marktsegmenten, waarbij de vraag van de klant steeds meer technische uitdaging biedt. Ons bedrijf met ruim 80 werknemers kent een dynamische en no-nonsense cultuur. We zijn daarom op zoek naar de System Architect die de rol van projectmanager en engineering kan combineren.

Je standplaats is Masévon Advanced Systems, maar je zult veel samenwerken met Masévon Technology en de andere bedrijven binnen de groep.

Masévon Technology is een systeem integrator gespecialiseerd in het ontwikkelen en turnkey leveren van klant specifieke oplossingen voor productieprocessen en productieautomatisering. We leveren wereldwijd aan toonaangevende klanten in onder andere de halfgeleider en elektronica industrie, coating en zonnecel industrie en de speciaal machinebouw.

 

Tijs Teepen – CTO bij Masévon Group

“ Je moet niet doen wat ze zeggen, je moet doen wat ze bedoelen ”

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde WO-opleiding Technische Natuurkunde, Nanotechnologie, Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Van nature communiceer je makkelijk op diverse niveaus
  • Weet fundamentele technische uitdagingen om te zetten in een praktisch oplossing
  • Kennis en ervaring met ontwikkel en realisatie projecten
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré

 

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een uitdagende functie in een ondernemende en zich ontwikkelende organisatie;
  • High tech projecten met complexe technische uitdagingen;
  • Een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijkheid wordt gegeven.
  • Ambitieuze en sterk groeiende dynamische organisatie;
  • Mogelijkheid voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling

 

Solliciteren

Ben jij de verbindende en stimulerende speler binnen ons team? Heb je geen moeite met tijdsdruk en deadlines? En lijkt het je leuk om voor een hightech bedrijf als Masévon te werken? Stuur dan je C.V. en motivatie naar vacature@masevon.com

Geïnteresseerd in deze functie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je hierover op.

Solliciteer op deze functie

Jouw contactpersoon

Hallo, ik ben Else, HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

Onze cultuur

Contact us

“Every journey begins with the first step”

Contact me

Contact information

+31 (0)523 23 85 60
info@masevongroup.com

Visiting address

Molensteen 9
NL-7773 NM Hardenberg
The Netherlands