Vacature Manufacturing Engineer

Haarhuis Advanced Constructions | Tubbergen

De vacature Manufacturing Engineer

Zo, het ei is gelegd, en het productontwerp ligt op tafel. Top natuurlijk. Maar als je denkt dat daarmee de kous af is, heb je het flink mis. Want hier begint het werk van jou, de Manufacturing Engineer: het slaan van de brug tussen ontwerp en daadwerkelijke uitvoering.

 • Standplaats Tubbergen
 • CV of motivatiebrief niet verplicht voor kennismaking
 • Hightech omgeving
 • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroei

Reageren op deze vacature

Geen moeilijke vragen, uren bezig zijn met het updaten van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief. Laten we eerst kennismaken.

  Dit bieden wij jou!

  Wij zijn Haarhuis Advanced Constructions. Een hard groeiend, innovatief hightech bedrijf gespecialiseerd in complexe constructie- en plaatwerkonderdelen en samenstellingen geproduceerd uit staal, roestvrij staal en aluminium. Samen met onze ‘zusterbedrijven’ binnen de Masévon Group werken we keihard aan de realisatie van de meest complexe internationale hightech projecten. Om dit voor elkaar te krijgen, werken we nauw samen met elkaar.

  Bij Haarhuis Advanced Constructions bieden we jou een fijne werkplek, waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Om dat wat je leuk vindt, verder te ontdekken en er nog beter in te worden. Bij Haarhuis heerst er een informele en no-nonsense cultuur. We zijn een platte organisatie, waar de lijnen kort zijn en open wordt gecommuniceerd. Verder zijn we vooral nuchter, werken we hard, en zorgen ervoor dat we onze klanten zo goed mogelijk bedienen.

  Dit vragen we van jou …

  Als Manufacturing Engineer heb je een duidelijk doel: het productieproces zo efficiënt mogelijk inrichten zodat een ontwerp zo snel en goed mogelijk geproduceerd kan worden. Daarvoor trek je alle registers open. Je werkt productietekeningen en werkinstructies gestructureerd uit, maakt een inschatting van de mogelijke risico’s. Wanneer het nodig is, neem je contact op met de betrokkenen om het design of het productieproces aan te passen, zodat het product beter en efficiënter te produceren is. Vervolgens zorg je ervoor dat de benodigde materialen worden besteld en dat deze op het juiste moment op de juiste plek zijn.

  Een ander belangrijk onderdeel van je werk is het onderhouden van contact met productiemedewerkers, klanten, interne stakeholders en toeleveranciers. Je houdt hen op de hoogte van de ontwikkelingen en zorgt ervoor dat iedereen op het juiste moment instapt, om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  Je bent dus een echte teamspeler die in staat is continu aspecten en mensen tijdens een project te verbinden.

  Op een rij.

  • Je bent in het bezit van een mbo+/hbo-diploma Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring of bent een gemotiveerde starter.
  • Ervaring in de machinebouw/plaat- en constructiewerk is een pré.
  • Ervaring in de metaalindustrie is een pré.
  • Kennis van (groot) verspaningstechniek is een pré.
  • Je hebt kennis van en ervaring met 3D- en 2D-pakketten.
  • Je hebt kennis van en ervaring met ERP-systemen.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Krijg jij al zin om bij ons je handen uit de mouwen te steken?

  Stuur dan je cv en een korte motivatie aan onze bedrijfsleider Tom Heesink

  (the@haarhuis-ac.com). Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tom Heesink: 06-26094630 of vul het sollicitatieformulier hieronder in.

  Solliciteer op deze functie

   Bekijk ook onze andere vacatures

   Jouw contactpersoon

   Hallo, ik ben Else en ik ben HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

   Onze cultuur

   Contact us

   “Every journey begins with the first step”