CNC-Kanter

Haarhuis Advanced Constructions | Tubbergen

Ons bedrijf

Haarhuis Advanced Constructions is een high-tech fabrikant voor de productie van complexe constructiedelen, plaatwerkonderdelen en -samenstellingen geproduceerd uit staal, roestvrijstaal en aluminium. Haarhuis Advanced Constructions bestaat uit circa 15 medewerkers waarbij met een informele werksfeer en korte lijnen wordt gewerkt. Haarhuis Advanced Constructions is onderdeel van de Masévon Technology Group, een snel groeiende groep bestaande uit vier onafhankelijke maar nauw samenwerkende bedrijven. Masévon Technology Group bestaat totaal uit meer dan 150 hoogwaardige en toegewijde professionals.

De functie

Als CNC-Kanter bij Haarhuis Advanced Constructions ben jij de expert als het gaat om het kanten en bewerken van plaatwerk voor onder andere agrifood, automatisering en high-tech machinebouw. Je werkt aan de hand van tekeningen en 3d-modellen en stemt hierbij regelmatig af met collega’s om de kwaliteit en planning na te streven. Je speelt een rol bij uitbreiding en professionalisering binnen de organisatie.

Wie zoeken wij?

Een teamspeler met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, die verschillende technieken beheerst binnen de CNC-plaatbewerking. Je bent actief bezig om orders efficiënt af te ronden. Jij weet ideeën aan te dragen voor de optimalisatie van het productieproces. Je toont hierbij veel initiatief en ambitie om samen de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wat hebben we jou te bieden?

Een uitdagende functie binnen een groeiende, hightech organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een dynamische organisatie met een informele werksfeer. Je werkt intensief samen met je collega’s in diverse samenstellingen. Samen willen we de organisatie verder laten groeien en professionaliseren.

Jouw vaardigheden:

 • LBO+/MBO Werktuigbouwkunde
 • Relevante werkervaring of starter met
  BBL/BOL-opleiding
 • Kennis van en ervaring met moderne
  CNC-besturing is een pré
 • Kennis van en ervaring met 3D-pakketten
 • Bekend met het werken met verschillende
  plaatmaterialen

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Solliciteer op deze functie

Jouw contactpersoon

Hallo, ik ben Else en ik ben HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

Onze cultuur

Contact us

“Every journey begins with the first step”