Vacature Senior HR-Adviseur

Masévon Advanced Systems | Hardenberg

De vacature Senior HR-Adviseur

Ben jij een ervaren Senior HR-Adviseur, die onze HR-afdeling door een stevige professionaliseringsslag kan sturen? Dan zoeken wij jou!

 • Je bent daadkrachtig, bevlogen, en innovatief.
 • Je bent analytisch, resultaatgericht en procesmatig sterk.
 • Je hebt een duidelijke visie op het HR-vak.
 • Je bent duidelijk in je communicatie.
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over de nodige opleidingen op het gebied van organisatieontwikkeling, veranderprocessen en strategisch HRM.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in tactisch HRM-beleid, organisatieontwikkeling, veranderprocessen en strategisch adviseren.

Reageren op deze vacature

Geen moeilijke vragen, uren bezig zijn met het updaten van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief. Laten we eerst kennismaken.

  Jouw rol als Senior HR-adviseur

  Masévon is een snelgroeiende en volop ontwikkelende organisatie op het gebied van hightechengineering. Deze snelle groei heeft geresulteerd in een snelle verdubbeling van het aantal medewerkers. Dit vraagt om een stevige professionaliseringsslag van onze HR-afdeling.

  Als Senior HR-Adviseur maak jij de vertaalslag van onze strategie naar het personeelsbeleid voor de komende jaren en geeft hier invulling aan. Je adviseert de directie in geval van brede ontwikkelvraagstukken en strategische vraagstukken. Je initieert, leidt en geeft (met beleidsadviseurs) richting aan de samenhang van organisatieontwikkeling en het tactisch HRM-beleid.

  Wat wij bieden

  Wij bieden je een uitdagende baan, waarin jij verantwoordelijk bent voor het HR-beleid binnen een sterk ontwikkelende organisatie. Je bent onderdeel van een enthousiast en hands-on team, waar de lijntjes kort zijn, en de communicatie open. Je functioneert zelfstandig en krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

  Dit zijn wij

  Wij zijn Masévon. Zo’n 120 nuchtere techneuten, die bevlogen zijn van hightech engineering. We zijn gespecialiseerd in de levering van complexe hightech systemen, en richten ons daarbij op de top van de markt.  Daarbij zijn we specialist in cleanliness, vacuümtechnologie, operational excellence en manufacturing excellence. Door dit allemaal onder één dak te bieden, zijn we in staat het volledige productieproces (van ontwikkeling tot manufacturing) van deze zeer geavanceerde hightech systemen van a tot z te begeleiden.

  Omdat het voor ons heel belangrijk is dat je past binnen onze organisatie, zal je persoonlijkheid uiteindelijk de doorslag geven.

  Beschik jij over een mensgerichte, ondernemende instelling, en voel jij je thuis in de snel veranderende wereld van higtech engineering? Dan komen we graag met je in contact.

  Solliciteer op deze functie

   Bekijk ook onze andere vacatures

   Jouw contactpersoon

   Hallo, ik ben Else en ik ben HR adviseur bij Masévon. Ik hoor graag van je als deze functie je aanspreekt.

   Onze cultuur

   Contact us

   “Every journey begins with the first step”