Masévon Group is a unique combination of companies who by working together smartly, linking various areas of expertise and driven by empowered employees, can achieve ambitious goals.

Currently, the following vacancies are vailable within the Masévon Group. You can always contact us for further information. Who knows, perhaps we greet you soon as a colleague?

Kom je in ons team? Bekijk onze openstaande vacatures

  • Alles
  • Haarhuis Advanced Constructions | Tubbergen
  • Masévon Technology | Hardenberg
  • Tuin Mechnical Parts | Dedemsvaart
  • Vernooy Vacuum Engineering | Nieuwegein

Medewerker Kwaliteit en Logistiek

In deze combinatiefunctie ben je hoofdzakelijk bezig met het aansturen van de productie. Het bewaken van de productieplanning speelt een belangrijke rol.

Productieleider

Als Productieleider geef je direct leiding aan de afdeling Plaatwerkerij en Lasserij, waar het belang van de technische oplossing boven de seriematige productie staat.

CNC-Kanter

Als CNC-Kanter bij Haarhuis Advanced Constructions ben jij de expert als het gaat om het kanten en bewerken van plaatwerk voor onder andere agrifood, automatisering en high-tech machinebouw.

WTB Engineer

Als WTB Engineer ben je betrokken vanaf de start van een project en houd je je vervolgens bezig met de engineering en analytische onderbouwing van concept tot en met de uitwerking van een volledige constructiedossier

Project Manager Hightech

Als Projectmanager High Tech heb je de centrale positie binnen het projectteam en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het traject van engineering tot aan de installatie van de machine.

System Architect

Als System Architect ben je in de conceptfase eindverantwoordelijk voor het project, waarbij je samen optrekt met de afdeling projectmanagement. Wanneer de conceptfase is afgerond, verschuift de eindverantwoordelijkheid naar de algemeen projectleider

Productieleider / Werkvoorbereider

In deze combinatiefunctie ben je hoofdzakelijk bezig met het aansturen van de productie. Het bewaken van de productieplanning speelt een belangrijke rol.

Verspaningstechnoloog

Als verspanningtechnoloog bij machinefabriek Tuin ben je verantwoordelijk voor het verspaningsproces. Dit houdt in dat je de freesstrategie bepaalt, het programma schrijft in One CNC en het product vervolgens bewerkt.

CNC Draaier

Als CNC-Draaier bij machinefabriek Tuin start je met het zeflstandig programmeren van het product en vercolgens stel je de machine af. Tijdens het proces voer je controles uit aan het product door middel van metingen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

CNC-Frezer

Als CNC-Frezer bij Machinefabriek Tuin ben je van begin tot het einde verantwoordelijk voor het maken van een product dat aan alle specificaties voldoet. Je start met het zelfstandig programmeren van het product en vervolgens stel je de machine.

The people of Masévon Group

Everybody within Masévon Group, from receptionist to machine worker and CEO, contributes in their own unique way. Each day we see that, as long as our people feel empowered and enjoy their work, we can achieve ambitious goals and deliverables together. By empowering project teams to take key decisions within the team, we act fast and make optimal use of the expertise of all involved, including colleagues and customers.

This management philosophy, combined with the Masévon academy where we continuously invest in developing skills and knowledge of all our team members, enables us to find, select and retain the best technicians in the field in spite of today’s scarcity of skilled technicians.

0
+
Specialists
0
+
Projects delivered every year
0
+
Months of experience

Werken bij Masévon Group

Contact us

“Every journey begins with the first step”

Contact me

Contact information

+31 (0)523 23 85 60
info@masevongroup.com

Visiting address

Molensteen 9
NL-7773 NM Hardenberg
The Netherlands