Winnaar

Best Knowledge Supplier Award 2020

Hoera, we zijn uitgeroepen tot de beste industriële toeleverancier 2020! Dankzij onze brede kennis en toegevoegde waarde die wij leveren aan onze klanten, op het gebied van de ontwikkeling en manufacturing van high-tech technologiën, met een hoge graad van nauwkeurigheid en reinheid, is de prijs afgelopen woensdag feestelijk en corona-proof uitgereikt in Hardenberg. De uitreiking voor het grote publiek heeft plaatsgevonden via een online geplaatst filmpje.

“Een broodnuchter bedrijf,” noemt CEO Henk Kieft Masévon. “Met collega’s met een kop vol kennis en twee voeten op de vloer. Niet meer en niet minder. En dan win je zo’n award. Dat is toch prachtig? Dat maakt zelfs óns harstikke trots.” 

We staan bekend als één van de meest vooruitstrevende organisaties op het gebied van cleanliness, vacuümtechnologie, operational excellence en manufacturing excellence. Onze Group is opgebouwd uit vijf bedrijven (Masévon Technology, Masévon Advanced Systems, Tuin Mechanical Parts, Haarhuis Advanced Constructions en Vernooy Vacuum Engineering) ieder met een zeer specifiek expertisegebied op het gebied van de ontwikkeling en manufacturing van deze hightech technologieën. Door de unieke samenwerking van deze expertises onder één dak, zijn we in staat het volledige productieproces (van ontwikkeling tot manufacturing) van deze zeer geavanceerde hightech systemen te begeleiden.

“Bij Masévon proberen we op alle vlakken mee te denken als het gaat om de wensen en behoeften van onze partners, als het gaat om high-tech machinebouw,” aldus Henk. “Het complexe eenvoudig te maken. Als dat op deze manier gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers, is dat prachtig. Daarnaast geeft het ons een enorme stimulans om ons met nog meer energie verder te ontplooien.”

Uniek aan de Best Knowledge Supplier Award is dat deelnemende bedrijven zijn genomineerd door hun klanten of toeleveranciers. Hoe meer klanten een bedrijf nomineren, des te hoger het op de ranglijst komt. Voorwaarde voor nominatie is dat het gaat om een Nederlandse leverancier met een eigen R&D en Engineering die met hun kennis waarde toevoegen aan het eindproduct van de klant. Hiermee dragen Knowledge Suppliers er substantieel aan bij dat er met het eindproduct meer geld wordt verdiend en/of de kosten ervan lager worden.

Eén van de bedrijven die ons nomineerde is partnerbedrijf Tembo uit Kampen. Purchasing en Supply Chain manager Dennis Koetsier: “Masévon is een bedrijf dat in staat is het complete traject van engineering, productie en ketenregie over een wereldwijde supply base op zich te nemen en zo de klant grotendeels te ontzorgen, zodat deze zich kan richten op het ontwikkelen van innovaties voor zijn markt.” (…) “Daarnaast is Masévon heel goed in staat het design van de klant te beoordelen op maakbaarheid, en laat zien dat het bij het sourcen – al dan niet bij de seriebouw- objectief kan beoordelen bij welke partij een bepaalde activiteit het best kan worden neergelegd, ook als deze partij niet Masévon zelf is,”

De Best Knowledge Supplier Award is één van de drie prominente awards die elk jaar door het tijdschrift Link wordt uitgereikt. Naast de Best Knowlegde Supplier Award worden er ook prijzen uitgereikt in de categorieën Best Customer en Best Process &Parts Supplier. Ook dit jaar was de deelname groot met in totaal 335 nominaties in drie categorieën. Uitbesteders nomineerden 75 toeleveranciers voor de Best Knowledge Supplier Award, 163 klantbedrijven voor de Best Customer Award en 128 bedrijven voor de Best Process &Parts Supplier Award.

De prijs is een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING en ISAH Business Software.

Wilt u meer informatie over de uitgereikte award of over Masévon? Neem dan contact op met:

Anna Klooster Veurink

Public Relations

Direct: +31 (0)523 745902
Alg.Tel: +31 (0)523 238560
E mail: ave@masevon.com

Web: www.masevon.com

Molensteen 28
7773 NM Hardenberg

Contact us

“Every journey begins with the first step”

Contact me

Contact information

+31 (0)523 23 85 60
info@masevon.com

Visiting address

Molensteen 28
NL-7773 NM Hardenberg
The Netherlands